Elshaug ordnet poeng på tampen

Stabæks 2.-lag ledet 3-2, men Moss kom tilbake mot slutten og sørget for 3-3 i 2. divisjon, avdeling 1 i fotball søndag.

Filip Valencic ga Stabæks 2.-lag ledelsen etter elleve minutters spill, men etter 26 minutter scoret Rene Aleksander Elshaug for Moss. Oscar Aga sørget for at Stabæks 2.-lag tok ledelsen igjen med sin scoring to minutter senere. Målet gjør at Stabæk 2-angriperen står med elleve mål denne sesongen. Martin Thømt Jensen utlignet for Moss etter 32 minutters spill.

Stabæks 2.-lag tok ledelsen på nytt da Valenčič scoret etter 69 minutter, men Elshaug scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 3-3 etter 90 minutters spill.

Stabæks 2.-lag står uten seier på sine siste seks kamper.

Christopher Georgiou Hurleen (Stabæk 2) og Anders Gundersen (Moss) fikk begge gult kort.