Newcastle ute av ligacupen etter dramatiske overtidsminutter

Newcastle har bare tatt ett poeng i serien, og motgangen fortsatte med tap i ligacupens 2. runde. Her fortviler Newcastle etter tapet mot Chelsea i helgen. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Newcastle trodde straffesparkkonkurranse var sikret borte mot Nottingham Forest, men dramatiske overtidsminutter sendte laget ut i ligacupens 2. runde.

Daryl Murphy ga Nottingham Forest ledelsen etter bare to minutter. Laget fra mesterskapsserien så ut til å ta seg videre til 3. runde, men det gikk mot straffer da innbytter Salomón Rondón utlignet to minutter på overtid.

Et blekt Newcastle-lag imponerte ikke på City Ground. Heller ikke utligningen fikk fart på gjestene. Nottingham Forest gikk raskt i angrep, og Matty Cash kunne sette en retur i mål fire minutter på overtid etter et strålende raid på venstrekanten fra Gil Dias.

Og før kampen ble blåst av kunne Dias selv sette inn 3-1 med en fin lobb over Newcastle-keeper Karl Darlow. Den scoringen kom attpåtil bare sekunder etter at gjestene følte seg snytt for straffespark etter at Luke Steele felte Ayoze Perez inne i sekstenmeteren.

Etter kampen måtte en forbannet Ayoze holdes igjen av lagkameratene og manager Rafa Benitez.

Everton tok seg nokså enkelt videre hjemme mot Rotherham. Dominic Calvert-Lewin scoret to ganger i 3-1-seieren. Gylfi Sigurdsson scoret Evertons første mål.

Watford, som er ett av fire lag med full pott i Premier League etter tre runder, fortsetter den fine trenden i sesonginnledningen. Isaac Success og Domingos Quina scoret målene da Reading ble slått 2-0 på bortebane.

Manager Javi Gracia byttet ut hele startelleveren fra forrige kamp, men reservene gjorde jobben. Ken Sema, som tidligere onsdag ble tatt ut i Sveriges landslagstropp, fikk sin første kamp fra start for Watford.

I den siste ligacupkampen onsdag vant Millwall 3-2 hjemme mot Plymouth. Aiden O'Brien ble matchvinner i det 89. minutt.

Torsdag kveld trekkes 3. runde i ligacupen. Da går også Englands europacupdeltakere inn i turneringen.