Her går Colombia-spilleren til angrep på straffemerket

Colombianeren Johan Mojica tyr til skitne triks, og sparker løs på straffemerket i et forsøk på å hindre England til å gå opp til 1-0-ledelse på straffe. Les mer Lukk

Colombias venstreback Johan Mojica (25) forsøkte seg på et skittent triks for å hindre England i å score på straffe.

Det sto 0-0 mellom England og Colombia i åttendedelsfinalen i VM da Englands Harry Kane ble felt innenfor 16-meteren etter 54 spilte minutter og fikk straffe.

Straffen ble møtt av store protester fra Colombias lag. Mens spillerne kranglet med dommeren i flere minutter, snek venstreback Johan Mojica seg bort til straffemerket.

Colombianeren sparket løs på straffemerket ved to anledninger, i det som ser ut som forsøk på å lage ujevnheter i gressmatta for å hindre England fra å score.

Flere Twitter-brukere har delt de avslørende TV-bildene:

Sabotasjeforsøket hindret ikke Harry Kane fra å sette ballen i mål, og kapteinen sendte England opp i 1-0-ledelse.

Kampen endte 1-1 etter ordinær tid, og ble avgjort på straffesparkkonkurranse. Den gikk England seirende ut av.

Onsdag reagerer en rekke internasjonale medier på den ufine oppførselen. Både italiensk, fransk, tysk, norsk og selvfølgelige engelsk presse har omtalt saken.