Ødegaard herjet for Castilla

Martin Ødegaard var meget god for Castilla lørdag. Les mer Lukk

Martin Ødegaard gjorde en strålende kamp og scoret det siste målet da Real Madrid Castilla slo Socuellamos 3-0 lørdag.

17-åringen kom til lørdagens kamp med selvtillit etter å ha bidratt sterkt til at det norske U21-landslaget sikret seg plass i omspillsrunden om de siste billettene til EM-sluttspillet i Polen neste sommer.

Ødegaard scoret to ganger da U21-landslaget slo Kasakhstan tidligere denne uka, og lørdag ble det ny nettkjenning for klubblaget. 13 minutter var spilt av annen omgang mot Socuellamos da Ødegaard avsluttet et fint Castilla-angrep med scoring.

Scoringen ble kronen på verket i en gnistrende omgang av den norske unggutten. Etter kampen vanket det mye skryt til Ødegaard, som alt i alt var blant banens dominerende aktører.

Flere mål kunne han også scoret.

Seieren løftet Castilla til sjetteplass på tabellen. Opp til ligaleder Leioa skiller det kun to poeng.