Rangers-tap i nabooppgjør

New York Rangers fikk det tøft borte mot New Jersey Devils i tirsdagens NHL-kamp. Foto: Ed Mulholland / USA Today / Reuters / NTB scanpix Les mer Lukk

Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot naboene New Jersey Devils tirsdag kveld. Etter en tidlig Rangers-ledelse ble det målrikt for «djevlene» i annen og tredje periode.

For fjerde gangen denne sesongen møttes de to lagene i NHL. I november stakk Devils av med seieren, mens de to gangene klubben har møttes denne måneden har det vært veldig jevnt, med én ettmålsseier til hver.

Tirsdag tok Zuccarello og lagkameratene ledelsen 2-1 i første periode, etter at Tyler Kennedy hadde gitt vertene 1-0 etter fem minutter. Kevin Hayes, som sikret søndagens seier mot Detroit Red Wings, scoret etter åtte minutter, og drøyt ett minutt senere scoret lagkameraten Dominic Moore.

Zuccarello ble utvist for tripping midtveis i annen periode, og i det påfølgende overtallsspillet utlignet Kyle Palmieri til 2-2 for vertene. Lee Stempniak sørget for ledelse til hjemmelaget rett før andre periode var slutt.

I tredje periode jaktet Rangers en kvittering, men i stedet økte Sergej Kalinin Devils' ledelse til 4-2 da det var to og et halvt minutt igjen av tredje periode.

Da tok Rangers ut målvakten for å sette alle kluter til i angrep. Det førte til at Devils fikk satt inn nådestøtet med et uassistert skudd fra svensken Adam Larsson 29 sekunder før kampslutt.