Bale: – Fint å ha Ødegaard på trening

Martin Ødegaard og Real Madrid venter på å få overgangen fra Strømsgodset godkjent av FIFA. Det betyr at 16-åringen må vente på debuten for storklubbens B-lag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Les mer Lukk

Martin Ødegaard (16) fikk ros fra Gareth Bale etter sin første trening som Real Madrid-spiller torsdag.

En uke etter at overgangen fra Strømsgodset ble bekreftet, var 16-åringen på treningsfeltet sammen med de største stjernene i verdens største fotballklubb.

Bilder fra treningsfeltet viste Ødegaard i aksjon sammen med profiler som Bale, Karim Benzema og Toni Kroos.

– Fint at Martin Ødegaard var en del av treningen i dag. Et stort talent og en fin fyr, skrev Bale på Twitter torsdag kveld.

Les også: Nå er Ødegaards Real-eventyr i gang

Waliseren la også ut et bilde av at han holder rundt Ødegaard.

Det var ikke første gang Ødegaard trente med Real-stjernene. Han var også på trening med førstelaget da han besøkte storklubben i forkant av sin store overgang. Nå har nordmannen flyttet til Madrid, der han vil bli et kjent fjes på treningsfeltet på Valdebebas.

Debut på vent

I første omgang skal Ødegaard spille for B-laget Real Madrid Castilla, men han vil trene både med første- og annetlaget.

Ifølge Aftenposten kan det ta flere uker før Ødegaard er spilleberettiget for spanjolene. Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) bruker vanligvis god tid på å godkjenne overganger av spillere under 18 år.

Castillas topper sin avdeling i Segunda B, nivå tre i spansk fotball. Laget spiller sin neste kamp borte mot Trival Valderas søndag.