Chelsea i storform knuste Swansea

Chelsea spilte en av sine beste kamper for sesongen da de ydmyket Swansea. José Mourinhos menn ga seg ikke før det sto 5-0.

Chelsea har ikke vært i sin beste form den siste tiden, men mot Swansea spilte de fantastisk fotball og da er det få, om noen, som matcher serielederen.

Oscar (2), Diego Costa (2) og André Schürrle scoret målene i en kamp der også hjemmelaget gjorde det enkelt for Chelsea. Flere feil førte til scoring, men Swansea ville antakeligvis hatt lite å stille opp med mot Chelsea med det spillet de viste.

Det var bare spilt 50 sekunder da Oscar ga bortelaget ledelsen.

Han fikk ballen etter en grusom feilpasning av Gylfi Sigurdsson, og banket ballen i mål fra rundt 20 meter.

Kjempetabbe

Etter 20 minutter viste Cesc Fàbregas fram silkefoten da han fant en umarkert Costa, og snaut kvarteret senere var kampen punktert etter en ny forferdelig forsvarsfeil.

Federico Fernández fikk panikk og sendte en pasning mot egen keeper, men den luktet Costa, spissen satte ballen i mål fra skrå vinkel.

Bare minuttet senere kom mål nummer fire etter en kjempeovergang. Oscar fikk ballen av Costa, og banket ballen høyt og utakbart i mål.

Opptur for Schürrle

I annen omgang nøyde Chelsea seg med én scoring, Schürrle ti minutter før slutt.

Det er en etterlengtet opptur for tyskeren, som har slitt etter den gode debutsesongen i fjor.

Med seieren setter Chelsea trykk på serietoer Manchester City, som møter Arsenal hjemme søndag.

De leder serien med fem poeng, med én kamp til gode.