«Fagermo-tøys» bryr ikke Molde-sjefen

Moldes trener Tor Ole Skullerud hylles av supporterne på Rica Seilet hotell etter ligagullet. (Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix) Les mer Lukk

Tor Ole Skullerud (43) står klar til en rødglødende sesongavslutning. Molde kan ta dobbelen og jekke ned Dag-Eilev Fagermo på veien.

Odd-treneren har sendt stikk mot Molde hele høsten. Om en snau måned møtes lagene i cupfinalen, og neste søndag går Molde – Odd i serieavslutningen.

Skullerud svarer litt motvillig på spørsmålet om hvordan han oppfatter Fagermo.

– Jeg har vel sagt det som trengs å sies om den saken tidligere. Men, jeg synes det er noe tull. Jeg lar ham sitte og skyte nedenfra og bryr meg ikke. Jeg kan love deg at dette ikke er energitappende for meg. Det er tøysete alt dette, men jeg klarer ikke å bry meg. Han får mene og holde på på sin måte, sier Skullerud til NTB.

Slo til

Etter semifinalen var telemarkingen kjapt på banen:

– Så er det også to forskjellige måter å drive en klubb på. Vi kommer sikkert til å starte finalen med seks-sju lokale spillere og Molde kanskje ingen, muligens Daniel Berg Hestad. Det blir gøy for oss som tenker utvikling og har det som et verktøy. Så får vi se om vi kan slå norsk fotballs Goliat, som er ressurssterk.

Molde sikret seriegullet for noen uker siden. Klubben kan ta poengrekorden i eliteserien og sikre «the double».

Gulrot

– Vi er veldig glade vi skal til Drammen (Strømsgodset) til helga. Det er kamper alle liker å spille, og vi møter et veldig bra hjemmelag. Og så møter vi Odd hjemme til slutt. Dette er kamper med stor grad av egenmotivasjon.

– Og hele tiden har vi cupfinalen som en gulrot lenger fram. Jeg har vært med på å vinne en cupfinale før og vet hvilken voldsom opplevelse det er. Så får en eventuell dobbel komme på toppen, sier Skullerud.

Han overtok MFK-jobben etter Ole Gunnar Solskjær. Kongsvinger-mannen har utviklet laget videre, satt sitt preg på klubben og er i ferd med å avslutte en knallsesong.