Sandnes Ulf fortsatt uten seier

Fredrik Gulbrandsen hogg til da Edier Frejd headet ham fri like før pause. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix. Les mer Lukk

Molde jager videre i toppen etter søndagens 3-1-seier i Sandnes. For Sandnes Ulf har det vært en blek sesongstart med bare to poeng.

Etter en flott angrep kunne en umarkert Mattias Moström ordne 1-0 for gjestene fra Molde etter et lite kvarter.

Like før pause misset Sandnes-stopper Edier Frejd, som headet fri Moldes Fredrik Gulbrandsen. Med kraft kjempet Gulbrandsen inn 2-0. Scoringen var den tidligere Lillestrøm-spissens tredje for sesongen.

God kontroll

Molde hadde full kontroll på det meste, men det ble en smule hektisk da Vegard Forren, som tidligere i kampen hadde slitt med en vond rygg etter en ublid landing, håpløst headet inn 1-2 over egen keeper sju minutter før slutt.

Innbytter Mohamed Elyounoussi punkterte det hele etter 90 minutter. Den tidligere Sarpsborg-spilleren ble spilt gjennom av innbytterkollega Pape Paté Diouf og kunne fra hjørnet av femmeteren sette inn 3-1.

– Det var unødvendig å gi dem 1-2, men generelt syntes jeg vi hadde veldig god kontroll i 90 minutter, sa Molde-trener Tor Ole Skullerud til C More.