Eliteserien 26. runde Lillestrøm - Aalesund 1-1

Veteranenes kveld på Åråsen

Thorstein Helstad trengte ikke mer enn to minutter på å redde 1-1 for Lillestrøm. For Aalesund ble søndagens kamp den sjette i rekken uten seier.

Les referat fra kampen

To veteraner scoret hvert sitt mål etter pause: Daniel Arnefjord (34) for AaFK og innbytter Thorstein Helstad (36) for hjemmelaget.

Ingen av lagene festet noe som lignet et avgjørende grep i en spillemessig ganske svak førsteomgang. Abderrazzaq Hamed-Allah var en stang unna å øke sitt scoringsantall til 12 i år. Han er stadig en het toppscorerkandidat.

LSK hadde også sjanser, men avslutningsforsøkene var langt, langt unna Messi-klasse.

Se høydepunktene fra kampen her:

Inn fra benken

Kampbildet endret seg lite etter pause. Aalesunds Jo Nymo Matland traff tverrliggeren med sin tunge frisparkfot, før nullen sprakk: En corner fra Fredrik Carlsen ble returnert til samme mann som la inn foran mål: Der stanget midtstopper Daniel Arnefjord inn et ledermål som ble utlignet av en annen veteran – 36-årige Thorstein Helstad. Han hadde vært på banen i ett minutt og førti sekunder da han headet inn 1-1-målet i det 74. minutt. Innlegget besørget Petter Vaagan Moen, hans sjuende «assist» i år.

Kampens avslutningskvarter var det klart friskeste med flere sjanser, men null mål.

Uavgjort var ellers et greit resultat i en kamp der innsatsen var langt større enn ferdighetsnivået.