Premier League, runde 6, Sunderland - Liverpool 1-3

Suárez-dobbel avgjorde for Liverpool

DOBBEL: Luis Suarez feirer ett av sine to mål i returen i premier league. (FOTO: AP Photo/NTB Scanpix) Les mer Lukk

Luis Suárez var tilbake på scoringslisten med to fulltreffere da Liverpool slo Sunderland 3-1 på bortebane i Premier League søndag.

Kampen vil likevel best bli husket for måten Liverpools toppscorer Daniel Sturridge sendte laget i ledelsen på etter 27 minutter. På en corner fra Steven Gerrard snek den umarkerte spissen seg fram. Han traff ikke ballen med hodet, men fikk dyttet den i mål med armen. Assistentdommeren ble blendet av solen og fikk ikke med seg handsen. Se Daniel Sturridge forklare seg om handsen nederst i artikkelen.

Les minutt-fminutt-referat fra kampen

Sturridge var på farten igjen åtte minutter senere. Han slapp ballen til Suárez på et perfekt tidspunkt, og spisskollegaen skled inn 2-0 ved bakerste stolpe.

Kampen var Suárez første i ligaen siden han ble utestengt for å bite Chelseas Branislav Ivanovic i vår.

Sunderland var spillemessig på høyde med gjestene, men ble straffet av et effektivt Liverpool-lag.

Før pause sendte Sebastian Larsson et frispark i tverrliggeren, men bortelagets tomålsledelse sto seg til pause.

Seks minutter etter hvilen var Simon Mignolet slepphendt da han ga retur på et lavt langskudd fra Ki Sung-yueng. Nyervervelsen Emanuele Giaccherini var våken og hamret inn reduseringen for Sunderland.

Hjemmelagets seiershåp ble revet i filler av Suárez to minutter før slutt. Sturridge var nok en gang servitør da uruguayaneren satte inn sitt andre mål for dagen.

Med triumfen inntok Liverpool annenplassen i Premier League med 13 poeng. Ledende Arsenal er to poeng foran.