Reading - Queens Park Rangers 0-0

Reading og Queens Park Rangers rykket ned

FERDIGE: Sesongen 2012/2013 endte med nedrykk for både Readings Nick Blackman (blå) og QPRs Armand Traore (t.v.) (FOTO: Afp/NTB Scanpix) Les mer Lukk

Vinneren av kampen ville hatt en teoretisk sjanse for å overleve i Premier League, men med uavgjort må begge lagene belage seg på nest øverste nivå neste år.

Kampen viste at ingen av lagene er gode nok til å spille på det øverste nivået i engelsk fotball. Uavgjortkampen var kjedelig, og ingen av lagene maktet å produsere målsjanser det luktet svidd av på Madejski stadion.

Les detaljert referat fra kampen her

Hvis ett av lagene hadde vunnet, ville vinnerlaget fortsatt hatt et håp om å overleve i den øverste divisjonen, men det skjedde ikke. I og med at Wigan og Aston Villa møtes i siste serierunde, er ett av de lagene nødt til å havne på 35 poeng, og med tre kamper igjen kan Reading og QPR maksimalt komme opp i 34. Det betyr at nedrykket er endelig.

Hvis managerne beholder jobben, må Readings Nigel Adkins og QPRs Harry Redknapp begge starte kommende sesong på nest øverste nivå i England.

Les flere fotballnyheter fra ABC Nyheter

Queens Park Rangers er en klubb med eiere som har betydelig kapital, og det er ikke utenkelig at laget kan rykke rett opp igjen, selv om slikt aldri kan forskutteres i fotball.

(©NTB)