Anniken Jørgensen trekker seg fra «Skal vi danse»

– Det har vært en eventyrlig reise med «Skal vi danse» så langt. Oppturer og nedturer, og jeg har lært så utrolig mye. Så det er med tungt hjerte at jeg ikke kan danse i kveld.  Les mer Lukk

På grunn av sykdom har influenseren sett seg nødt til å legge danseskoene på hylla.

I åpningen av den sjette sendingen på Fornebu fikk seerne beskjeden om at nok en deltaker har sett seg nødt til å trekke seg fra konkurransen. Jørgensen ble nødt til å takke for seg grunnet lungebetennelse.

Iselin Guttormsen sa farvel til dansegulvet for en drøy måned siden grunnet brudd i ankelen.

Siden Jørgensen nå ikke får deltatt i kveldens show, vil ingen par ryke ut av konkurransen denne lørdagen, men det vil likevel bli arrangert en danseduell, hvor det paret som får færrest stemmer tar med seg tre minuspoeng inn til neste lørdag.

Gjennom sin reise har Jørgensen for det meste fått gode tilbakemeldinger og høy score av dommerpanelet. Likevel har 25-åringen ligget mot bunnen av resultatlisten ved et par anledninger.

Til TV 2 forteller hun at det er vemodig.

– Det har vært en eventyrlig reise med «Skal vi danse» så langt. Oppturer og nedturer, og jeg har lært så utrolig mye. Så det er med tungt hjerte at jeg ikke kan danse i kveld på grunn av en lungebetennelse. Tusen takk til min dansepartner Santino og resten av gjengen, sier hun.