– Ari Behn til legevakt etter trafikkulykke

Ari Behn skal ha vært involvert i en trafikkulykke i Bærum fredag formiddag.

– Mannen, som sier at han kjørte av veien for å unngå å kollidere med en annen bil, er kjørt til legevakta for en sjekk. Bilen har store skader, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge politiet er sjåføren en mann i 40-årene, men vil ikke bekrefte hvem som kjørte bilen.

«Svingte unna lastebil»

Både budstikka.no og Dagbladet skriver at bilen som kjørte ut tilhører Ari Behn. Ifølge Budstikkas kilder virket Behn uskadd etter hendelsen.

Sjåføren har forklart til politiet at det kom en lastebil i motgående felt, og at han forsøkte å svinge unna.

Eksmannen til prinsesse Märtha Louise bor fortsatt i Lommedalen etter samlivsbruddet. Ulykken skjedde noen kilometer fra hjemstedet.

Embed: ulykke

Politiet: «Fører blåste til grønt»

Politiet fikk melding om trafikkuhellet rett før klokken 11.30 fredag formiddag. En bussjåfør meldte først fra om bilen som lå i veikanten.

Ari Behn

– Vi har fått melding om en bil som har kjørt i grøfta ved Toppenhaug (i Bærum, red. anmrk.). Vi er på vei med en patrulje, tauebil og ambulanse, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til budstikka.no.

«Høyre side på bilen er godt skrapet opp mot fjellveggen. Fører kjørt til legevakta, fremstår uskadet og har blåst til grønt. Store skader på bilen,» melder Oslo politidistrikt på twitter.