Politimann fridde i homoparaden

Your browser doesn't support HTML5 video.

Politimann fridde i homoparaden
Gikk ut av toget og knelte foran sin partner med hundrevis av jublende vitner til stede.

En ikke navngitt politimann som lørdag deltok i den store London Pride-paraden overrasket alle da han plutselig spaserte ut av paraden og gikk rett bort og knelte foran tilskuer Jonathan Sammons, som fulgte paraden fra sidelinjen.

Les også: Hareide i Pride-paraden: – Angår oss alle sammen

Sammons var riktig nok politimannens partner fra før av, men ble likevel overrasket over det plutselige frieriet som fikk hundrevis av nysgjerrige tilskuere som vitner i dét rundt 100 politifolk passerte ham da toget gikk gjennom Regent Street.

– Å herregud, jeg kan ikke tro det er sant, sier Sammons til tv-teamet som befant seg like ved under opptrinnet.

Den utkårede svarte umiddelbart «ja» i alle vitnenes nærvær, før han begynte å le av det romantiske opptrinnet fra sin politipartner.

Les også: Sjekk ut Londons nye homo-lyskryss

Venner av paret som befant seg sammen med Jonathan Sammons for å følge paraden var neppe like overrasket over frieriet, for de sto klare med proseccoen for å skåle for paret. Politimannen som sto bak frieriet takket pent nei, da han fortsatt var på jobb.

Mer enn 100 politifolk deltok i den engelske hovedstadens 43. Pride-parade under årets markering av LHBTs rettigheter for lesbiske, homofile, bi- og transpersoner.

Oslo Pride arrangerte parade parallelt med sin søsterorganisasjon i London, og også her deltok mange politifolk sammen med rekordmange andre under årets parade lørdag.

Les også: KrF-ere melder seg ut av partiet etter Hareides homostøtte