Hele Abba på scenen sammen igjen

Your browser doesn't support HTML5 video.

Hele Abba på scenen sammen igjen
En stakket stund ble Abba «gjenforent»: Søndag stod nemlig samtlige fire medlemmer på scenen og sang sammen.

Det melder Expressen , som opplyser at begivenheten skjedde under en privat fest arrangert på utestedet Berns i Stockholm. Den ble holdt for å feire at det var på dagen 50 år siden at Björn Ulvaeus og Benny Andersson møttes for første gang.

Agneta Fältskog og Anni-Frid Lyngstad var tilstede. Det var de som begynte å synge for sine gamle bandmakkere – og til slutt entret Ulvaeus og Andersson også scenen og sang med.

Se også: ABBA sammen på scenen for første gang på 30 år

(Artikkelen fortsetter under)

Embed: ABBA Instagram 1

Abba-jentene skal ha startet med balladen «You and I», ifølge avisen, mens alle fire avrundet med å synge drikkevisen «Nu alla gode vänners skål, gutår».

– Denne kvelden var helt fantastisk. Svært mange følelser. Vi har gjort en reise gjennom vår historie, fremfor alt Benny og Björns. Det har vært svært nostalgisk, uttalte Anni-Frid Lyngstad til Expressen.

«100 år i tosomhet», het det i festinnbydelsen til «50-årskalaset», som de to herrene sendte ut til blant andre Universal Music-sjef Per Sundin, som delte den på sin Instagram-konto. Der la han også ut bilde av de fire som klemte hverandre.

Ifølge Expressen var hele den svenske artisteliten tilstede.

Embed: ABBA Instagram 2

Les også: ABBA-Bjørn vil ha mer overvåking