Zuccarello og Rangers tapte for byrivalen igjen

Mats Zuccarello sender NY Islanders-spiller Kevin Hayes på en luftetur i onsdagens treningskamp. Nordmannen og hans New York Rangers tapte til slutt 3-4 etter forlengning. Foto: Julio Cortez / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

New York Rangers har kun vunnet to av fem kamper i NHL-oppkjøringen. Onsdag røk Mats Zuccarellos lag for byrival NY Islanders nok en gang.

To ganger var Rangers i ledelsen hjemme i Madison Square Garden, men kom til kort i sudden death. New York Islanders vant treningsoppgjøret 4-3. Anthony Beauvillier ble matchvinner 53 sekunder ut i forlengningen.

Ryan Pulock sendte gjestene i føringen etter drøyt seks minutter, men lagene var like langt da Pavel Butsjnevitsj ga Rangers 1-1 i overtall da 37 sekunder gjensto av første periode.

Sju minutter etter den første pausen fikset Mika Zibanejad 2-1. Rangers-ledelsen varte helt fram til Pulock scoret igjen. I tredje periode ble Zibanejad tomålsscorer, men Thomas Hickey gjorde 3-3 kun 24 sekunder etterpå.

I forlengningen var NY Islanders sterkest.

Mats Zuccarello noterte ingen målpoeng i onsdagens kamp. Han var på isen i 16.22 minutter.

New York Rangers har tapt tre av fem kamper i opptakten til den nye NHL-sesongen. I forrige uke røk laget 2-5 for nettopp Islanders. Siste treningskamp er borte mot Philadelphia Flyers torsdag.

Zuccarello og co. serieåpner hjemme mot Nashville Predators 4. oktober.