Serieleder Bodø/Glimt snudde til seier på overtid

Ulrik Saltnes avgjorde kampen da Bodø/Glimt slo Strømmen 4-3 i 1. divisjon søndag. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Les mer Lukk

Strømmen ledet 3-2 mot Bodø/Glimt helt til det var spilt 91 minutter. Da snudde topplaget i 1. divisjon kampen med to overtidsscoringer og sikret 4-3-seier.

Hjemmelaget sto for en vanvittig snuoperasjon søndag.

Olav Øby og Ulrich Ness sørget for at det sto 2-0 til gjestene etter 27 minutter. Mellom de to scoringene hadde Ulrik Saltnes bommet på et straffespark for Bodø/Glimt.

Etter 60 minutter reduserte Kristian Fardal Opset til 1-2, men da Mathias Blårud satte inn 3-1 etter 68 minutter og klokka nærmet seg 80 minutter, sluknet så å si håpet om tre poeng for hjemmefansen.

Vertene ga seg imidlertid ikke, og etter 81 minutter satte Saltnes inn 2-3. Ett minutt ut i de fem tillagte minuttene dukket Joachim Osvold opp og banket inn 3-3, og som ikke det var nok fikk Glimt tildelt et straffespark to minutter senere da Opseth ble revet ned inne i feltet.

Ulrik Saltnes fikk muligheten til revansj etter straffemissen i første omgang. Han var iskald da han satte inn 4-3 og seiersmålet til Glimt.

Seieren gjør at bodøværingene topper 1. divisjon med 34 poeng, mens Strømmen ligger på åttendeplass med 18 poeng.

Bodø/Glimt maktet imidlertid ikke å øke forspranget til serietoer Ranheim, som vant 1-0 borte mot Ull/Kisa.

Øvrige resultater i 1. divisjon søndag: Mjøndalen – Florø 2-4, Kongsvinger – Elverum 1-1, Sandnes Ulf – Jerv 0-3, Tromsdalen – Levanger 2-1 og Åsane – Fredrikstad 1-1.