Lennartsson: – Straff den idioten!

IFK Göteborgs trener Jörgen Lennartsson ønsker streng straff for tilskueren som kastet en kinaputt inn på banen under kampen mot Malmö. Foto: Adam Ihse, TT / NTB scanpix Les mer Lukk

IFK Göteborgs trener Jörgen Lennartsson er opprørt etter at kampen mot Malmö ble avbrutt fordi en kinaputt ble kastet inn på banen.

– Den personen var den eneste av 15.000 på tribunene som syntes han hadde rett til å kaste et knallskudd inn på banen. Han har ikke anelse om hvor mye han har ødelagt for oss som driver med dette, sier Lennartsson.

– Man blir så jævlig forbannet over at ett menneske kan gjøre så stor skade.

Den tidligere Stabæk-treneren håper at tilhengerne bedriver selvjustis og peker ut den skyldige slik at vedkommende kan straffes.

Bakgrunn: Rosseli Olsen stormet banen, fjernet av vakter

– Ansvaret ligger på den ene personen. Det er ikke politiets ansvar eller IFK Göteborgs ansvar. Vi kan ikke kle av alle før de slipper inn på tribunen. Det er den personen som gjorde det, og det er den idioten som må straffes, sier han.

Kinaputten eksploderte rett ved en Malmö-spiller og den ene linjemannen, som begge fikk sjokkreaksjoner. Dommeren sa etter å ha avbrutt kampen at linjemannen ikke var i stand til å fortsette.