Cosby tilbød penger for å holde tett om sex

Komikeren Bill Cosby fra en forestilling i Denver i USA i januar. I en politiforklaring fra 2005 som avisen The New York Times har fått tak i, innrømmer han å ha gitt dop til kvinner for å gjøre dem mer samarbeidsvillige til å ha sex med ham. Les mer Lukk

Den amerikanske komikeren Bill Cosby innrømmer i en ti år gammel politiforklaring at han tilbød betaling til kvinner for å holde tett om sex.

Avisen New York Times skriver at den 78 år gamle komikeren i forklaringen innrømmer å ha forført en kvinne ved å vise medfølelse for faren hennes som var kreftsyk. Andre kvinner er blitt tilbudt karrierehjelp før han deretter presset dem til sex. Bill Cosby skal også ha tilbud betaling for å forhindre at utroskapen skulle komme ektefellen hans for øre.

Les også: – Bill Cosby forgrep seg på oss

Innrømmelsene kom fram under et fire dager langt politiavhør på et hotell i Philadelphia som ble gjort for 10 år siden i forbindelse med at han var mistenkt for å ha dopet ned og forgrepet seg på en kvinne.

Avisen kom over forklaringen som Bill Cosby har greid å holde skjult for pressen i mange år.

Les også: Cosby innrømmer å ha dopet ned kvinne

«The Cosby Show»-stjernen nekter for at han er en overgriper, men karakteriserer seg selv under forklaringene som en rå forfører og playboy som samvittighetsløst brukte berømmelse og frekke metoder for å nå sine mål med kvinnene.

Se også: Cosby innrømmer å ha gitt dop til kvinner for å få sex

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cosby innrømmer å ha gitt dop til kvinner for å få sex Les mer Lukk

Se også: Nye anklager mot Bill Cosby

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nye anklager mot Bill Cosby

Se også: – Bill Cosby forgrep seg på oss

Your browser doesn't support HTML5 video.

– Bill Cosby forgrep seg på oss