Pelé tilbake på sykehus

Pelé er innlagt på sykehus i Brasil igjen, men han skal bare være inne til undersøkelser. Lokale medier mener han blir behandlet for urinveisinfeksjon. Arkivfoto: Tor Richardsen (Scan-Foto) Les mer Lukk

Fotballegenden Pelé var tilbake på sykehus mandag bare noen dager etter at han var inne og fikk behandling for nyrestein.

«Pasienten Edson Arantes do Nascimento (Pelé) er innlagt for undersøkelser. Han er i en stabil tilstand», het det i en rapport fra sykehuset som behandlet ham mandag kveld.

Lokale medier i São Paulo mener han er inne til behandling for en urinveisinfeksjon, men dette er ikke bekreftet av legene.

Les også: Pelé stabil etter operasjon

Pelé som er blitt 74 år gammel, ble operert for nyrestein 13. november, og det ble sagt at operasjonen hadde vært vellykket da han ble utskrevet noen dager senere.

Etter at han ble lagt inn forleden dag, sa en nær venn av ham at han trolig kom til å bli på sykehuset en natt, men det ble ikke sagt noe ytterligere om tilstanden til den gamle fotballhelten.

Brasilianeren Pelé som vokste opp under heller fattigslige kår i Brasil, er blitt kalt den beste fotballspilleren gjennom alle tider.