Flere til stede da kvinne ble mishandlet i Moss

Politiet avhørte tirsdag flere personer som skal ha vært til stede mens en kvinne i 40-årene ble utsatt for gjentatt vold i en leilighet i Moss mandag kveld.

Samtidig med opplysningen om at flere personer skal ha vært til stede da kvinnen ble slått, korrigerer politiet også opplysningene fra mandag om at volden skal ha foregått over to døgn.

– Det er feilaktig. Hun ble ikke holdt der i to dager, volden skjedde i løpet av en kveld, sier avsnittsleder Atle Hauge for vold og sedelighet i Østfold politidistrikt til Dagbladet.

Han legger til at det er for tidlig å si om kvinnen ble holdt tilbake mot sin vilje eller hva som var årsaken for volden.

En mann i 50-årene er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse. Da politiet kom til adressen mandag kveld fant de også en mindre mengde narkotika. Kvinnen i 40-årene hadde blant annet blåmerker, et blått øye og muligens også et brukket ribbein.

Flere personer var til stede i leiligheten da volden ble begått og politiet vil nå innkalle disse menneskene som vitner. Den skadde kvinnen er heller ikke avhørt, så politiet avventer andre mulige siktelser til dette avhøret er gjennomført.