Wenger tvilte før han hentet Flamini

Mathieu Flamini (t.v.) er tilbake i Arsenal etter fem år i Milan til tross for skepsis fra Arsenal-manager Arsene Wenger (t.h.). Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix Les mer Lukk

Mathieu Flamini kom i sommer tilbake til Arsenal etter fem år i Milan. Manager Arsène Wenger innrømmer at han var skeptisk til midtbanespilleren.

29 år gamle Flamini gikk til Milan fra Arsenal som Bosman-spiller i 1998. Han hadde nettopp hatt en kanonsesong for London-klubben, men lot seg lokke til Milan og Serie A.

I sommer gikk kontrakten hans ut, og etter å ha trent noen uker med Arsenal, ble han enig med klubben om en kontrakt.

Les også: Özil og Arsenal briljerte

Wenger innrømmer at han egentlig ikke hadde tenkt til å gi Flamini sjansen i Arsenal igjen. Han var nemlig meget irritert på spilleren da han gikk gratis fra klubben for fem år siden.

Les også: Eto'o: – Jeg var timer fra å signere for Arsenal

– For det første tror jeg han skjønte hva han hadde her i Arsenal. Når du er ung kan det være vanskelig å forstå. Jeg var skeptisk til å hente ham tilbake, men han var så oppriktig når han sa han ville spille den type fotball vi spiller. Han ville hjelpe oss med å vinne. Han overbeviste meg med innstillingen og viljen på trening, sier Wenger ifølge klubbens eget nettsted.

Flamini kom opprinnelig fra Marseille i 2004, og han spilte over 150 kamper for Arsenal før han dro til Italia i 2008.

Wenger tror 29-åringen blir en viktig brikke på Arsenals midtbane. Han er én av få midtbanespillere i stallen med defensive fibrer.

– Han blir utrolig viktig med tanke på balansen i laget, sier Wenger.

Les flere fotballnyheter her.