Kvinne funnet død i Svolvær

En 24 år gammel kvinne ble lørdag kveld funnet død i en leilighet i Svolvær i Nordland. Politiet betrakter dødsfallet som mistenkelig, ifølge NRK.

– Politiet ble varslet om dødsfallet av AMK-sentralen klokken 20.30, opplyser operasjonsleder Tom Johannessen i Midtre Hålogaland politidistrikt, til NTB.

Den døde kvinnen ble funnet i en leilighet i Laukvik rundt tre mil utenfor Svolvær. Ifølge Lofotposten bodde ikke kvinnen i leiligheten der hun ble funnet. Det skal ha oppholdt seg flere personer i leiligheten.

Politiet kan ikke si noe om dødsårsaken, men forteller at de generelle omstendighetene rundt dødsfallet gjør at det etterforskes som mistenkelig.

Natt til søndag ble fem personer avhørt i saken, og tekniske undersøkelser pågår, opplyser Johannessen. Politiet skal etter hvert ta stilling til om de skal be om bistand fra Kripos. Kvinnen skal obduseres, opplyser politiet.

– Politiet vil gjennomgå alle avhørene, og etter det vil det bli bestemt hvordan den videre etterforskningen blir lagt opp, sier Johannessen.Kripos opplyste søndag formiddag til NTB at de ikke har fått noen henvendelser fra politiet i Midtre Hålogaland