Nordlie aktuell for FFK

Kongsvinger-trener Tom Nordliekan være på vei til FFK. Foto: Scanpix Les mer Lukk

<pFredrikstad vil hente inn Tom Nordlie som ny trener. </p

VG skriver tirsdag at klubben har vært i møter med Kongsvinger-treneren. Nordlie har en klausul i kontrakten sin som gjør at han kan gå til en klubb på et høyere nivå.

FFK kjemper i nedrykksstriden og håper at Nordlie kan bli redningsmann. Ifølge VG ønsker Nordlie en kontrakt som er lengre enn ut denne sesongen. FFKs nåværende hovedtrener, Anders Grönhagen, er sykmeldt. Grönhagen har kontrakt ut 2010.

Overfor aftenposten.no bekrefter FFK interessen for Nordlie.

– Det stemmer at vi har vært i kontakt med Tom Nordlie angående trenerjobben. Vi må forholde oss til at Anders Grönhagen er sykmeldt. Vi får nye sykmeldinger fra måned til måned. Det er vanlig i slike tilfeller. Men det kan være aktuelt med en annen trener mens han er borte, en midlertidig avtale, sier Arvid Vestvik, konstituert leder i FFK Sport ASA, til aftenposten.no.

I Grönhagens fravær har assistenttrener Tom Freddy Aune fungert som hovedtrener. Han er blitt informert om at klubben ser etter ny trener.

– Jeg ble informert om at klubben jobber med ny trener mandag kveld. Hvilke navn det dreier seg om, kan jeg ikke si noe om. Klubben er viktigst, og jeg velger å være lojal. At de velger å gjøre noen grep, er sikkert gjennomtenkt fra klubbens side, sier Aune til f-b.no.

FFK ligger på kvalifiseringsplassen i eliteserien. (©NTB)