Selvmål ødela for Lyn

Diego Guastavino ble første Lyn-spiller som scoret før pause i år. Men hans mål foran klubbens tenkte tilhengere var ikke nok til å gi seier mot Odd. Foto: Jon Eeg, SCANPIX Les mer Lukk

<pMistet sesongen første hjemmeseier på overtid.</p

Et selvmål i tillagt tid fratok Lyn Oslo første hjemmeseier i eliteserien i år. Det ble bare 1-1 mot Odd Grenland.

Odd fikk med seg ett poeng etter at Magne Simonsen sendte ballen i eget mål etter et hjørnespark.

Lyn hadde de største sjansene, men Odd var nær på flere ganger mot slutten av kampen, blant annet gikk ballen en gang i undersiden av tverrliggeren og ned på mållinjen før Lyn fikk avverget.

I denne perioden var reservekeeper Kenny Stamatoupolos meget god i en kamp hvor begge lag hadde store sjanser. Også Arni Gautur Arason var god.

Da Lyn endelig fant veien til nettmaskene i 1. omgang denne sesongen, fikk tilskuerne se en vakker scoring. Indridi Sigurdsson slo langt på Diego Guastavino, som etter et perfekt mottak satte ballen bak Arni Gautur Arason.

Lyns økonomi er kritisk, og før kampen ba klubben gjennom annonser folk møte opp på Ullevaal. Heller ikke søndag var det den store publikumstilstrømning. Kampen samlet 5075 tilskuere. Forrige hjemmekamp samlet 4286 tilskuere. (©NTB)