Fem døde i ny skyteepisode i USA

<p45-åring drepte trolig hele sin familie.</p

I en ny skyteepisode i USA har en mann skutt og drept sin kone, sin datter og to andre personer før han tok sitt eget liv.

Liket av 45 år gamle Kevin Garner ble funnet tirsdag i nærheten av huset han tidligere bodde i sammen med sin fraseparerte kone i Morgan County i den nordlige delen av delstaten Alabama.

Ifølge det lokale politiet hadde Garner tidligere drept sin kone Tammy, sin 16 år gamle datter, sin søster og søsterens elleve år gamle sønn.

Episoden skjedde før Garner og kona skulle møtes i retten i forbindelse med skilsmissen. Garners søster skulle vitne mot ham.

Episoden er den siste i en lang rekke blodige skyteepisoder i USA de siste tre ukene.

Sist helg skjøt en mann sine fem barn før han tok livet av seg selv i delstaten Washington, og lørdag ble tre politimenn drept av en mann i hans hjem i Pittsburgh.

Det angrepet skjedde dagen etter at en nylig oppsagt mann drepte 13 mennesker på et senter for innvandrere i Binghamton i New York før han skjøt seg selv.

29. mars skjøt en tungt væpnet mann åtte mennesker på et sykehjem i North Carolina, dagen etter at seks mennesker ble drept i en skyteepisode i et velstående nabolag i Silicon Valley i California.

Og 10. mars drepte en arbeidsløs mann sin mor, bestemor og åtte andre da han gikk amok i Alabama. (©NTB)