Leiesoldaten skapte hjemmefest

Leiesoldaten skapte hjemmefest Les mer Lukk

<p«Leiesoldat» Jo bidro med to mål da Everton gjorde kort prosess og slo Wigan 4-0 søndag. Det var Liverpool-klubbens sjuende strake hjemmeseier.</p

De blåkledde har ikke tapt på hjemmebane på de siste elleve kampene. Wigan var aldri en trussel. Gjestene, som imponerer i år, ble spilt av banen fra første spark på ballen.

Etter flere store og halvstore sjanser, fikk Everton uttelling etter 26 minutter. Jo styrte ballen enkelt i mål etter å ha fått en smart pasning fra Leon Osman.

Marouane Fellaine doblet ledelsen like etter hvilen, mens Jo la på til 3-0 kort tid senere, da han satte ballen i mål etter en retur fra Wigan-keeper Chris Kirkland. Osman tegnet seg på scoringslistene og ordnet 4-0-seier ti minutter senere.

De to lagene kjemper begge om en plass i neste års UEFA-cup. Everton innehar sjuendeplassen, med 51 poeng. Wigan følger ti poeng etter. (©NTB)