Bilfører stakk fra dødsulykke

<pEn 25 år gammel mann fra Alvdal i Hedmark døde momentant da han ble kjørt ned i en sving like nord for Alvdal sentrum lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk fra bilen etter ulykken.</p

Dødsulykken skjedde på fylkesvei 681 nord for Alvdal ved 13-tiden lørdag. Den lokale 25-åringen var i ferd med å rydde kvist langs veien da en bil skar ut i svingen og kjørte ham ned. Mannen døde på stedet.

– Vitner har fortalt at de ble forbikjørt av bilen i svært høy hastighet rett før ulykken. Hastigheten var trolig årsak til den tragiske ulykken, sier operasjonsleder Hans Engh i Hedmark politidistrikt til NTB.

Det var fire passasjerer i ulykkesbilen som alle ble sittende sjokkert igjen i bilen. Bilføreren ble pågrepet på en hytte langt til skogs ved 15-tiden lørdag etter at politiet hadde satt i gang iherdig leting.

Passasjerene i bilen ble tatt hånd om av krisepersonell ved Tynset sykehus og den 28 år gamle bilføreren ble også kjørt til sykehuset for rutinemessig blodprøve. Han vil bli overført til arresten i Hamar og trolig avhørt lørdag kveld, ifølge politiet. (©NTB)