Dette blir verdens første hotell med egen regnskog

Dubais Rosemont Hotel & Residences blir verdesn første hotell med egen regnskog når det åpner i 2018. Foto: ZAS Architecture/Plompmozes
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nytt femstjernershotell vil kunne friste med bowlingbane, velutstyrt bar og himmelbasseng - samt innendørs regnskog.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dubai kan friste med enorme hoteller, verdens største kunstige slalåmbakke, verdens største samling kunstige øyer og Dubailand, som er en av verdens største fornøyelsesparker. Men De forente arabiske emiraters største by har ingen planer om å si at nok er nok.

I 2018 er det nemlig klart for avdukingen av verdens første hotell med egen regnskog. Hotellet, som skal hete Rosemont Hotel & Residences, skal bestå av to tårn der det er selve hotellet med rundt 450 rom tilgjengelig. Det andre skal bestå av 280 betjente leiligheter.

Les også: Luksus av beste klasse blant appelsiner og oliven

Den menneskeskapte, innendørs regnskogen skal ifølge Daily Mail dekke 75.000 kvadrat og befinne seg i bunnen av de to tårnene. Det følger med kunstig strand, plaskebasseng og trær som sprayer tåke. Samtidig kan du nok føle deg trygg på at du neppe vil komme til å støte på pirajafisk og giftslanger.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosemont Hotel & Residences skal drives av Hilton og ifølge The Daily Mail skal du i tillegg til regnskog kunne boltre deg i et fantastisk himmelbasseng med glassbunn, jakte turkey på bowlingbanen og nyte en drink eller fem på nattklubb.

Prislappen for å ferdigstille denne herligheten er beregnet å komme på over 2,7 milliarder norske kroner. Foreløpig er det ikke sagt noe om hvor mye det koster å overnatte, men det er nok ikke dumt å begynne å spare allerede nå.

Les også:

Frittgående barn irriterer mest på hotell

Null-stjerners hotell i den sveitsiske fjellheimen

Her er verdens beste hotell