Modric-magi fikset seieren for Kroatia mot Tyrkia

Kroatias Luka Modric feiret scoring mot Tyrkia i 1-0-seieren søndag. Foto: John Sibley, Reuters / NTB scanpix.
Kroatias Luka Modric feiret scoring mot Tyrkia i 1-0-seieren søndag. Foto: John Sibley, Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En helvolley fra Kroatias stjernespiller Luka Modric, måtte til for å skille Kroatia og Tyrkia i Paris søndag. Real Madrid-spilleren sikret en 1-0-seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gruppe D er tippet av mange å bli veldig jevn, og kun seier var godt nok for Kroatia og Tyrkia da de møttes på Paris St. Germains hjemmebane søndag.

Vedran Corluka og Kroatia viste, bokstavelig talt, at de bokstavelig talt ville blø for drakta. Med en stopper som herjet i hodeduellene med bandasje rundt hodet etter å ha blitt albuet av Cenk Tosun bakerst på banen, viste Luka Modric hvordan det skal gjøres foran det andre målet.

Les også: Spania-sjefen: – Mange kan vinne

30-åringen timet en klarering fra Tyrkia-forsvaret perfekt, og på helvolley fra 25 meter ble midtbanespilleren matchvinner på vakkert vis i 1-0-seieren over Tyrkia.

Begge lag gikk ut i høyt tempo på Parc des Princes, men det tok 29 minutter før Tyrkia fikk kampens første sjanse. Gökhan Gonul fant Cenk Tosun foran mål, men keeper Danijel Subasic reddet på streken.

Tyrkia-spissen ble tydelig oppildnet av bommen og tok ut aggresjonen på Vedran Corluka. Kroaten fikk en albue i hodet og måtte spille resten av kampen med en bandasje rundt hodet etter den blodige duellen.