Få smakebit av Shrek 2

Artikkelen fortsetter under annonsen

Å treffe svigerforeldrene er ikke alltid så lett. Det får Shrek merke i oppfølgeren til filmsuksessen fra 2001. Se traileren til Shrek 2 her.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Shrek 2 fortsetter akkurat der den første filmen slapp. Shrek og prinsesse Fiona drar på bryllupsreise til kongedømmet Far, Far Away, og Fionas foreldre (John Cleese og Julie Andrews) inviterer de nygifte hjem på middag. Problemet er bare at de ikke har den fjerneste anelse om at prinsesse Fiona har blitt en grønn ogre.

Den ferske traileren viser at det ikke bare er Shreks svigerforeldre som er misfornøyd med at Fiona har giftet seg med en ogre. Prins Charming (spilt av Rupert Everett) er ekstra misfornøyd, ettersom det var han som egentlig skulle ha befridd Fiona i den første filmen.

I tillegg til de allerede nevnte rollefigurene, byr filmen på noen nye og interessante figurer, som for eksempel Katten med støvlene (Antonio Banderas), den stygge stesøsteren (Larry King fra CNN) og den snille gudmoren (Jennifer Saunders, kjent fra serien Absolutely Fabulous). Filmen vil selvsagt også by på gjensyn med Eselet (Eddie Murphy).

Shrek 2 har forventet premiere 21. mai 2004, men du kan se traileren nå:

Trailer (liten størrelse)
Trailer (mellomstor størrelse)
Trailer (ogre-størrelse)