Mulla Krekar: - Vesten er i krig med islam

Artikkelen fortsetter under annonsen

I det første intervjuet mulla Krekar har gitt etter striden om Muhammed-karikaturene slår han fast at det pågår en krig mellom Vesten og islam, og at Osama bin Laden er et godt menneske.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB):

I tillegg spår Krekar at islam vil seire over det vestlige tankesettet.

- Se på utviklingen i befolkningen i Europa der antallet muslimer øker som mygg. Hver vestlige kvinne i EU produserer i gjennomsnitt 1,4 barn. Hver muslimske kvinne i de samme landene produserer 3,5 barn. I 2050 vil 30 prosent av befolkningen i Europa være muslimer, sier Krekar til Dagbladet.

«Vestlig tankesett» definerer Krekar løselig til de verdier som makthaverne i Vesten styrer etter. Et tankesett som har fått sin materialisme, egoisme og villskap fra grekerne og romerne i oldtida. Dette tankesettet mener han at har tatt over og forandret kristendommen.

Et eksempel på dette er homofili, mener Krekar.

- Vesten aksepterer at menn har sex med menn. Det ble aldri akseptert av Jesus. Nå vil Vesten ta over og vanhellige også islam.

- Vår tenkemåte trenger seg inn og viser seg sterkere enn deres. Dette skaper hatet i den vestlige tenkemåten, som tapende part tyr den til vold. Vold og krig mot islam, sier mulla Krekar i et intervju i Dagbladet mandag.

Krekar ønsker å gjenreise et islamsk styre der den politiske og religiøse lederen er ett. Og en leder Krekar setter pris på er Osama bin Laden.

- Osama bin Laden er et godt menneske, sier Krekar til Dagbladet. Han er bare terrorist fordi han mangler en egen stat.

Mer i Neste Klikk:

Krekar:

- Har ikke forrådt Norge

Bombemistenkt koblet til Krekar

«Løfte»-terror