Sønnen døde – fikk tidenes overraskelse

Artikkelen fortsetter under annonsen

Michelle innså først ikke at de snakket om henne på radioen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

To kjente radioverter overrasket en australsk mor som nylig hadde opplevd marerittet å miste sin sønn i en arbeidsulykke.

1. desember i fjor omkom 19 år gamle Blaine Rozs på arbeidsplassen. Han ble klemt ihjel da han stablet kunstgressruller.

Den tragiske ulykken førte til at Michelle, 19-åringens mor, ble sykmeldt. Etter kort tid ble hun nødt til å jobb for å dekke familiens daglige utgifter.

Visste ingen ting

Men da de populære radiovertene Kyle Sandilands (43) og Jackie Henderson (40) fikk høre om hvordan Michelle slet med å takle sønnens bortgang, bestemte de seg for å gi en hjelpende hånd.

I en video lagt ut på nettet kan man se hvordan Michelles tre døtre lurer henne til å tro at de skal på spa. Men lite visste hun om overraskelsen som ventet.

For plutselig hører Michelle på bilradioen at de har en spesiell beskjed til henne.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er uvirkelig

I videoen over kan du se hennes reaksjon på gaven.

– Blane var en fantastisk sønn, bror og venn. Det er uvirkelig, og vi venter fortsatt på at han skal komme inn døren, sier Michelle til radiovertene.

Siden videoen ble lagt ut på radioprogrammets Facebook-side 23. februar, har seansen blitt sett over 20 millioner ganger.