Avslappet buksestil

Vårens buksemote er løs, ledig og leken. Særlig er den såkalte gulrotfasongen trendy denne sesongen.

Der fjorårets buksemote bød på virkelig vide bukser med høy midje, har buksene nå blitt en tanke smalere. Passformen rundt hofte og lår er løs, for så å smalne ned mot leggen.

Den sporty tendensen er klar i vårens motebilde, og gulrotbuksen inviterer til en komfortabel hverdagsstil, uten at det ser ut som du er på vei til trening. Bruk gjerne buksen til høye pumps for en mer elegant look. En løs bukse kan med fordel kombineres med en trang topp, så sats for eksempel på en fin body, gjerne med en smal dressjakke over.

Sigarettbuksene med press og smale bein ser man også mye av i år. Når temperaturen stiger kan du gjerne velge en kortere variant av sigarettbuksen for å gi sol og luft til leggene. Og du trenger slett ikke velge de klassiske fargene i sort og bruntoner – for en frisk og vårlig stil kan du gjerne bruke bukser i pastellfarger.

Les mer motestoff

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Debatt om saker og hendelser er viktig for demokratiet. Men det er også viktig at debatten er uten sjikane, uønsket språkbruk eller personangrep. Derfor blir debatten hos ABC Nyheter overvåket av moderatorer som fjerner innlegg som bryter med reglene. Husk imidlertid at din ytringsfrihet ikke betyr at vi må publisere det du mener.ABC Nyheter krever at du registrerer deg med fullt navn.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus