Pires:– Arsenal kan vinne tittelen

Robert Pires opplevde stor suksess i Arsenal-drakten på starten av 2000-tallet. Her i samtaler med Arsenal-trener Arsene Wenger.
Robert Pires opplevde stor suksess i Arsenal-drakten på starten av 2000-tallet. Her i samtaler med Arsenal-trener Arsene Wenger. Foto: Glyn Kirk / Afp
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Arsenal-spiller Robert Pires har latt seg imponere av gamleklubben denne sesongen. Franskmannen er sterk i troen på at Arsène Wenger og co. kan sikre seg Premier League-trofeet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pires (42) opplevde mye suksess med Arsenal i sin tid i klubben (2000-2006). Blant annet var han en del av laget som vant seriegull uten å tape en eneste kamp i 2003/2004-sesongen. Franskmannen mener at dagens Arsenal-utgave har det som skal til for å vinne ligatittelen. Det vil i så fall være første gang på 12 år.

– Arsenal har startet sesongen bra. Kvaliteten på spillerne er høy. Laget har ingrediensene som trengs for å vinne tittelen. De kan klare det, sier Pires til avisen The Guardian.

Arsenal har fått en pangstart i serien, men sliter i mesterligaen.

– Selvfølgelig er mesterligaen viktig, men serien er viktigst. Jeg foretrekker å se Arsenal vinne Premier League. Det er også veldig viktig for supporterne, poengterer Pires.

Søndag er det duket for London-derby. Da møtes rivalene Arsenal og Tottenham på førstnevntes hjemmebane. Pires har gode minner fra oppgjørene.

– Jeg scoret åtte mål på 12 kamper mot Spurs. Jeg vet at Spurs-fansen hater meg. Det er en god følelse, sier han smilende til avisen.

Les også: Arsenal på kanten av Mesterliga-stupet etter stortap mot Bayern