Epstein hadde bilde av Bill Clinton i kjole hengende i leiligheten

Maleriet Parsing Bill av Petrina Ryan-Kleid. Les mer Lukk

Etter at overgrepssiktede Jeffrey Epsten ble funnet død på cellen sin, har det blitt gjort et lett oppsiktsvekkende funn i luksusleiligheten hans på Manhatten.

New York Post melder at avdøde Jeffrey Epstein hadde et oljemaleri av tidligere president Bill Clinton i drag hengende på veggen.

På bildet har Clinton på seg en blå kjole og røde høye hæler, mens han med beina over stolermet sitter i en «kinky» posisjon i det ovale kontor.

– Det hang fremtredende oppe, så snart du gikk inn i et rom til høyre. Alle som så det lo og flirte, sier en kilde til The Post, om bildet som ble funnet i 500-millioners leiligheten på Manhatten i New York.

I taket over trappeoppgangen skal det attpåtil ha hengt en modelldukke ikledd brudekjole, ifølge kilden avisen har snakket med.

En kvinne som besøkte Epsteins hjem bekreftet overfor Daily Mail at Clinton-maleriet eksisterer. Et bilde hun tok av maleriet er siden blitt delt på nettet.

Den blå kjolen Bill Clinton hadde på seg i maleriet blir tolket som en referanse til den Monica Lewinsky brukte, og som fikk en famøs flekk, da den mye omtalte affæren deres fant sted.

Jeffrey Epstein døde på cellen i påvente av rettsaken angående siktelsene om seksualforbrytelser og menneskesmugling. Saken har rystet USA. Foto: Reuters Les mer Lukk

Maleriet, med tittelen «Parsing Bill», er malt av den australsk-amerikanske kunstneren Petrina Ryan-Kleid.

Hun er intervjuet av The New York Post og sier at hun ikke ante hvor bildet hadde blitt av. Hun hadde malt det for tolv år siden.

– Som student ved New York Academy of Art malte jeg i 2012 presidentene Clinton og Bush som en del av min master, sier hun til The Post.

Les også: Aviser: Epstein hadde brukne bein i nakke og hals