Lisa gikk seg vill i skogen – overlevde en måned på sopp og bær

Embed: villmark
Lørdag ble 25 år gamle Lisa Theris endelig funnet etter å ha vandret barbent uten mat i Alabamas villmark i 28 dager.

Den unge kvinnen overlevde ved å spise ville bær og sopper, og ved å drikke vann fra bekker mens hun forsøkte å navigere seg gjennom Alabamas ødemark.

Lørdag ble Lisa Theris (25) funnet av en kvinnelig bilist da hun klarte å ta seg frem til en hovedvei. Da var hun barbent og med kroppen dekket av skrubbsår og insektsbitt, skriver Daily Mail. Hun hadde blitt 25 kilo lettere, men hun var i live.

Sheriff Raymond Rodgers sier til den lokale TV-stasjonen WFSA at bilisten først trodde det var en hjort som hadde beveget seg i buskene i veikanten. Men da hun kjørte tilbake for å se nærmere etter, fant hun den savnede kvinnen sterkt utmattet og avmagret

Embed: theris

Søndag la familien hennes ut denne følelsesladete meldingen på Facebook:

– 28 dager strandet i villmarka og Lisa står fortsatt. Sterkeste person jeg kjenner, skriver broren hennes, Will Theris, på Facebook.

Det var 23. juli at den 25 år gamle radiologistudenten ble borte etter å ha vært sammen med to menn ved Midland, Alabama. Politiet etterforsker fortsatt saken, men ifølge lokale medier skal de to mennene ha brutt seg inn i en jakthytte for å gjøre innbrudd.

Lisa ønsket imidlertid ikke å være med på innbrudd. Barbent og uten mobiltelefon skal hun ha flyktet fra mennene og inn i skogen.

Deretter har hun vandret rundt i marken i nesten fire uker. Avmagret og uten energi, skal Lisa ha blitt så desorientert at hun har bevegd seg i sirkler i det tette skogsområdet.

Nå er hun endelig gjenforent med sin familie i Louisville, hvor søsknene melder om at hun stadig blir bedre.