Trump: Jeg trenger ikke støtte fra kjendiser

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trump: Jeg trenger ikke støtte fra kjendiser
Jeg trenger ikke drahjelp fra kjendiser i valgkampen, noe Hillary Clinton åpenbart gjør, sier republikanernes presidentkandidat Donald Trump.

Fredag stilte superstjernen Beyoncé og ektemannen Jay-Z opp for Clinton under et valgmøte i Cleveland.

Bon Jovi og Ne-Yo holdt gratiskonsert for demokratenes presidentkandidat i North Carolina, Jennifer Lopez i Miami og Stevie Wonder gjorde det samme i Philadelphia.

Lørdag får Hillary Clinton besøk på scenen av Katy Perry i Philadelphia, og mandag stiller både president Barack Obama og førstedame Michelle Obama opp for henne i samme by.

Donald Trump sliter derimot med å samle støtte fra kjendiser i samme divisjon og hevder at han heller ikke trenger det.

Les også: AP: Melania Trump jobbet uten tillatelse i USA

– Jeg trenger ikke å hente inn J-Lo eller Jay Z, sa han under et valgkampmøte i Hershey i Pennsylvania fredag.

– Jeg er her helt alene. Bare meg. Ingen gitar, ikke noe piano, ingenting, fortsatte han.

Fredagen brukte Trump på landsbygda i New Hampshire, først i Atkinson der nesten 98 prosent av de 6.800 innbyggerne er hvite.

Da han under møtet gjentok løftet om å bygge en mur mot Mexico, ble han hilst med jubelrop fra de frammøtte, som buet kraftig da han nevnte Hillary Clintons navn og hevdet at hun ville åpne USAs grenser.

– Hennes plan vil føre til at terrorisme, ekstremisme og radikalisme vil spre seg inn i skolene og lokalsamfunnene våre, sa han.

Les også: Så mange nordmenn ville stemt på Donald Trump

Trump fortsatte deretter til Wilmington i Ohio, også det et overveldende hvitt område der bare 13 prosent av de 12.500 innbyggerne har gjennomført videregående skole.