Werner: – Det tok timer før ballen kom ned

Timo Werner har nettopp scoret sitt første spillemål i mesterligaen siden høsten 2019. Nesten like lenge syntes han det føltes å vente på at returen fra tverrliggeren skulle falle ned på hodet hans. Foto: Alastair Grant, AP / NTB Les mer Lukk

Timo Werner scoret et svært etterlengtet mesterligamål og åpnet døra for Chelsea til finalen. Han la ikke skjul på for mye det betydde for ham.

– De siste ti minuttene skrek jeg så mye at jeg ikke hadde stemme igjen. Da treneren (Thomas Tuchel) kom, var vi på 10.-plass i ligaen. Nå er vi i topp fire og i to finaler. Vi har et utrolig lag. Vi er unge, men ikke dumme. Vi gjør ikke enkle feil, sa han til BT Sport.

Werner scoret på straffespark i gruppekampene mot Krasnodar og Rennes i fjor høst, men onsdagens scoring var hans første spillemål i mesterligaen siden første runde i gruppespillet for RB Leipzig i september 2019. Siden var han uten spillemål i 17 CL-kamper på rad.

Nesten like lenge syntes han det tok før ballen falt ned på hodet hans etter at landsmannen Kai Havertz' lobb traff tverrliggeren og spratt nesten rett opp.

– Jeg måtte vente lenge på den. Det tok timer, men det ble en enkel scoring. Vi skapte mange sjanser. Det er ikke lett å møte Real Madrid, men vi gjorde det veldig bra, sa Werner.