Capitals utlignet Lightnings ledelse i NHL-semifinalen

Danske Lars Eller avslutter på Lightning-målvakt Andrej Vasilevskij i nattens kamp. Foto: Alex Brandon / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Det er duket for en sjuende og avgjørende kamp etter Washington Capitals 3-0-seier over Tampa Bay Lightning i NHLs semifinaleserie tirsdag.

Etter en målløs periode scoret T.J. Oshie kampens første mål et kvarter ut i midtperioden. Devante Smith-Pelly og Oshie la på til henholdsvis 2–0 og 3–0 i den siste perioden. Dermed står det 3–3 i kamper.

Capitals vant de to første kampene i semifinaleserien, men tapte deretter de tre neste. Den avgjørende kampen spilles natt til torsdag.

Mandag neste uke starter kampen om Stanley Cup-trofeet. Der skal Capitals eller Lightning møte sensasjonslaget Vegas Golden Knights.