Bruins videre i Stanley Cup

Boston Bruins kunne juble for avansement i Stanley Cup etter 7-4-seier over Toronto Maple Leafs torsdag. Foto: Charles Krupa / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Boston Bruins ble det siste laget til å ta seg til kvartfinale i Stanley Cup ishockey. Seier 7-4 over Toronto Maple Leafs ga 4-3 i kamper torsdag.

Etter midtperioden var det Maple Leafs som ledet 4-3, men en råsterk siste periode sikret kvartfinaleplass.

Bostons Jake DeBrusk scoret to av Bruins' mål, hans fjerde og femte i sluttspillet.

– Det er dette man drømmer om, og jeg er glad for at jeg kunne hjelpe laget til kvartfinale og en forlengelse av sesongen, sa DeBrusk etter kampen.

De første kvartfinalekampene starter natt til fredag. Pittsburgh Penguins møter Washington Capitals, og San Jose Sharks skal spille mot Vegas Golden Knights. Lørdag spiller Winnipeg Jets mot Nashville Predators, mens Bruins møter Tampa Bay Lightning.

Før kampen i Toronto var det en markering til minne om ofrene i bilangrepet i byen mandag med ett minutts stillhet. Ti personer ble drept i angrepet.