Zuccarello scoret i sterk borteseier

Mats Zuccarello feirer scoring i onsdagens 5-2-seier over Tampa Bay Lightning. Foto: Kim Klement / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Les mer Lukk

Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers halte i land en 5-2-seier over Tampa Bay Lightning i NHL onsdag.

Seieren ble en etterlengtet revansj for Rangers, som tapte forrige sesongs semifinale i sluttspillet mot nettopp Lightning. Florida-laget hadde også vunnet sine fem siste grunnseriekamper mot Rangers, som var uten borteseier i NHL siden 21. november.

– Vi trengte dette. La oss være ærlige. Desember har vært helt forferdelig. Å avslutte året slik er bra for oss alle. Vi har hatt mange samtaler det siste døgnet om å finne tilbake til det laget vi er. Vi viste hva som skal til for å ha suksess, sa keeper Henrik Lundqvist ifølge nhl.com.

Seieren kom etter at New York-laget scoret tidlig i hver periode.

Først sendte Dan Boyle gjestene i ledelsen før to minutter var spilt. Jonathan Marchessault kvitterte for Lightning, men i det første minuttet i annen periode var det Zuccarellos tur til å score.

Nordmannen overrasket Lightning-keeper Ben Bishop med et håndleddsskudd etter at J.T. Miller skled fram på vertenes halvdel og trakk på seg to motspillere før han lurte pucken til en fri Zuccarello.