Martinsen sikret seier for Avalanche

SCORING: Andreas Martinsen (t.h.) satte det avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3–2. Les mer Lukk

Andreas Martinsen satte inn det siste og avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3-2 på bortebane lørdag.

Avalanche førte an hele veien og gikk opp i 1-0-ledelse ved François Beauchemin drøyt åtte minutter ut i første periode. Seks minutter senere la Nick Holden på til 2-0, før Miikka Salomaki reduserte for hjemmelaget rett før den første hvilen.

Andre periode ble målløs, men tredje periode var bare så vidt i gang før Craig Smith utlignet og kampen igjen var helt åpen. Halvveis ut i perioden satte Martinsen inn det som skulle bli det siste og avgjørende målet i kampen, som altså endte 3-2 i favør gjestene fra Colorado.

Martinsen fikk 10.54 minutter på isen i lørdagens kamp.