Viking aksepterte bud på Valon Berisha

Vikings Valon Berisha er trolig på vei bort fra Stavanger-klubben. (Foto: Tommy Ellingsen/NTB scanpix) Les mer Lukk

Landslagsspiller Valon Berisha (19) er på vei til østerriksk fotball etter at Viking godtok et bud fra Salzburg mandag.

Midtbanespilleren er dermed svært nær ved å bli solgt, melder Stavanger Aftenblad.

Berisha debuterte på A-landslaget i januar. Han har etter hvert fått med seg seks landskamper.

– Vi har i dag mottatt et konkret bud på Valon Berisha, og akseptert dette. Valon er nå på vei til Østerrike sammen med sin agent Jim Solbakken for å se på forholdene og forhandle fram sin personlige kontrakt, sier styreleder Geir Solstad i Viking ASA til avisen.

Les også: Demidov skrev under for Frankfurt

Solstad vil ikke kommentere hvor høyt budet fra østerrikerne er. Styrelederen legger likevel til at Viking synes budet på den talentfulle 19-åringen var godt.

– Vi har forhandlet fram et bud som vi er fornøyd med, og som ligger godt innenfor de rammene vi satte for salg av Valon, sier Solstad.

Stavanger Aftenblad kjenner til at overgangssummen for storebror Berisha vil ligge på ti-tolv millioner kroner hvis overgangen blir en realitet. Franske Valenciennes bød sju millioner for samme spiller for noen uker siden, men fikk dette budet avvist.

Salzburg har skal ha fulgt og vært interessert i Valon Berisha i lang tid, men det er først de siste dagene at interessen har blitt konkret i form av bud og forhandlinger.

– Vi er på vei ned for å se på forholdene, og skal bruke de nærmeste dagene på å bestemme om dette er riktig steg for Valon, sier Berishas agent Jim Solbakken.

Les også:

Haugesund uten hjemmeseier på to måneder

Mesterligatrekning fotball menn fredag

Målløst for Tromsø i Slovenia

Les flere fotballsaker