Lover penger til nye Liverpool-spillere

Tom Hicks avviser alle som vil kjøpe Liverpool. I stedet lover han manager Rafael Benitez betydelige midler til spillerkjøp.

Den kontroversielle eieren holdt tirsdag og onsdag krisemøter med Rafael Benitez. De har ikke dratt i samme retning, men synes nå å ha lagt uenigheten bak seg.

Hicks vet at Dubai International Capital (DIC) jobber aktivt med å kjøpe ut de 50 prosentene som George Gillett jr. sitter med. Spørsmålet er om Hicks klarer å beholde kontrollen over Merseyside-giganten. Gillett vil selge, men ikke til Hicks. Og Hicks jobber febrilsk for å unngå at DIC blir partner på Anfield.

– Vi hadde et flott møte. Vi snakket om en rekke ting. Det var positivt og motiverende. Rafa er glad og ønsker å snakke om hvor han vil ta klubben, sier Hicks til The Times.

Hicks har opsjon på å kjøpe ut Gillett, men denne skal løpe ut i slutten av mai. Da kan Gillett stå fritt til å selge sin eierandel til hvem han vil. Men den saken kan havne i rettsvesenet. For Hicks mener eierne kan nekte den andre å selge seg ut.

Uansett synes det som om eierne og det øvrige styret vil samle til et felles møte snarlig. Det i et håp om å løse flokene. (©NTB)