Seks skadd etter kollisjon med fire biler i Telemark

Ambulansehelikopter og ambulanser ved stedet der to personer ble kritisk skadd i en trafikkulykke med fire biler involvert på E-134 i Hjartdal i Telemark. Les mer Lukk

To personer er kritisk skadd etter en trafikkulykke med fire biler involvert på E 134 i Hjartdal i Telemark. Ytterligere fire er også skadd.

To personer ble sittende fastklemt i bilene etter ulykken, men ble etter hvert frigjort. Politiet fikk melding om ulykken klokka 15.30 søndag ettermiddag.

En av de skadde er fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse, mens to andre ble fløyet til Ullevål med Seaking-helikopter. To er kjørt med ambulanse til Sykehuset Telemark i Skien, mens de andre involverte er sendt til legevakten for sjekk. To personer er lettere skadd, mens to har uavklarte skader.

Ulykken startet med at to biler frontkolliderte. Bak hver av disse bilene kom det to biler som havnet i grøfta i et forsøk på å styre unna.

– Det var to personer i den ene bilen som frontkolliderte, og tre i den andre. I de to andre bilene satt det kun fører. Dermed er sju personer involvert, sier oppdragsleder Ole Kamben i Øst politidistrikt til NTB.

En av de involverte er tilsynelatende uskadd. To av de skadde er menn i begynnelsen av 70-årene, mens en tredje er en mann i slutten av 40-årene.

Ifølge Telemarksavisa er alle de involverte voksne personer. Den yngste er i 30-årene, mens den eldstre er i 70-årene.

– Veien er sperret og vil trolig forbli det en tid framover, opplyser politiet.