Fallskjermhopper ble sittende fast i tre – 23 meter over bakken

Fallskjermhopper ble sittende fast i et tre, 23 meter over bakken. Brannvesnet er her på vei opp med stiger for å hjelpe den uheldig mannen, Grunde Myhrer, som er kjent fra flere realityprogrammer på TV. Les mer Lukk

– Hopperen er tatt ned fra treet av klatreteamet fra brannvesenet, opplyser politiet på Twitter.

Ved 15.30-tiden jobbet mer enn 20 redningsarbeidere fra en rekke nødetater med å få mannen ned fra rundt 23 meters høyde oppe i et bjørketre, skriver Aftenposten.

Drøyt to timer senere kunne politiet opplyse at fallskjermhopperen var hentet ned og i god behold.

Fallskjermhopperen var Grunde Myhrer, kjent fra flere reality-programmer på TV, er reddet ned fra treet, melder VG.

Politiet bekrefter på Twitter at han er tatt ned fra treet:

– Hopperen er tatt ned fra treet av klatreteamet fra brannvesenet. Det var en mann i 20-årene fra Oslo. Han er overtatt av helsepersonell på stedet for en rutinemessig sjekk, skriver Politiet i Sør-Øst.

Sang «Ta livet som det faller seg»

Fallskjermhopper ble sittende fast i et tre, 23 meter over bakken. Brannvesnet er her på vei opp med stiger for å hjelpe den uheldig mannen, Grunde Myhrer, som er kjent fra flere realityprogrammer på TV. Les mer Lukk

Myhrer, som er kjent fra TV-programmene «Paradise Hotel», «Skal vi Danse» og «Camp Culinaris», var ifølge lokalavisa Tønsbergs Blad ved godt mot da han satt fast i treet.

Ifølge deres reporter sang han «Ta livet som det faller seg» fra Disney-klassikeren «Jungelboken».

– Fallskjermhopperen er tilsynelatende uskadd og ved godt mot. Han henger etter skjermen, sier Rune Loraas i Vestfold Interkommunale Brannvesen til lokalavisen.

Hadde nettopp gjennomført kurs

Hendelsen fant sted i 15-tiden ved Jarlsberg flyplass utenfor Tønsberg. Ved 16-tiden kom et Sea King-redningshelikopter fram for å bistå i redningsarbeidet.

– Vanskelig å komme til. Sea King må rekvireres. Vedkommende er tilsynelatende uskadd, skrev Sørøst politidistrikt på Twitter lørdag ettermiddag, etter først å ha meldt om at en fallskjermhopper hadde landet i et tre og satt fast.

Ifølge instruktør Jan Fredrik Karlsen, som til vanlig er artistmanager og TV-personlighet, var hopperen ute på et av sine aller første singelhopp etter å ha gjennomført et fallskjermhopperkurs.