Bilbrann i Steinsåstunnelen i Aust-Agder - slukket av brannvesenet

Onsdag brøt det ut brann i en bil i Steinsåstunnelen i Aust-Agder. Brannen er slukket, men veien er inntil videre stengt.

Ifølge Brannvesenet i Agder er brannen slukket og all røyk blåst ut av tunnelen. Politiet på stedet opplyser at alle personer i tunnelen skal ha tatt seg ut, og ingen personer er skadd.

Operasjonsleder i Agder politidistrikt Miriam Stausland forteller til NTB at politiet skal snakke med fører og gjennomføre tekniske og taktiske undersøkelser på stedet for å finne ut av årsaken.

Tunnelen, om strekker seg mellom Kristiansand og Arendal er som følge av brannen strengt inntil videre fram til bilen blir fjernet. Det er fremdeles usikkert når tunnelen åpnes igjen, og det vil være omkjøring via riksvei 420.

Politiet i Agder fikk klokken 13.40 melding om bilbrannen på E18 i Steinsåstunnelen like etter Dyreparken i østgående retning.

Personbilen som begynte å brenne sto om lag 500 meter inne i tunnelen. Det kom store mengder røyk ut av tunnelinngangen. Føreren av den brennende bilen ble gjort rede for, ifølge politiet.