To menn etterlyst etter grov vold med balltre på Sofiemyr

Politiet etterlyser to menn, formentlig østeuropeiske, som stakk av i en sølvfarget Audi etter å ha slått ned en mann ved en bilforretning i Oppegård lørdag.

Politiet fikk meldingen om volden klokka 16, og skrev på Twitter at det trolig var brukt balltre og at fornærmede, en mann i 30-årene, var fraktet til Ullevål sykehus med ambulanse. Politiet kjenner ikke skadeomfanget, men betegner volden som grov.

– Ingen er så langt pågrepet. Vi har ikke fått inn noen tips heller, vi vil gjerne ha det hvis noen vet noe, sier operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt til NTB natt til lørdag.

Politiet ønsker både å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe og som har observert en grå Audi kjøre av gårde. Ifølge Oppegård Avis var det mye å rydde opp etter voldsepisoden som fant sted i bilforretningen ved YX-stasjonen på Sofiemyr.

– Jeg kan bekrefte at det har vært mye blod, sa innsatsleder Anders Strømsæther i Øst politidistrikt etter å ha vært på stedet.

Krimteknikere jobbet på åstedet utover lørdagskvelden. Ifølge politiet var fornærmede ved bevissthet da ambulansen hentet ham. Ifølge TV 2 ligger mannen på overvåkingen på Ullevål. En bekjent av offeret sier han ble slått mer enn 20 ganger, fikk flere kutt i hodet og skal ha fortalt at han aldri hadde sett gjerningspersonene før.

Vitner sier ifølge TV 2 at gjerningspersonene jaktet etter ham rundt bilforretningen der overfallet skjedde. Da mannen forsøkte å komme seg vekk via forretningens bakdør, låste de igjen døra og fortsatte å slå.